3 Apr 2017

Sampul Raya 2018 - Promosi Cetak/Print Sampul Raya Kaligrafi 2018

Promosi Cetakan Sampul Raya Murah 2018.... Kami menerima tempahan rekaan custom made sampul raya untuk individu & syarikat-syarikat korporat. Untuk cetakan/print  tempahan Sampul Raya 2018, dibuka sekarang dengan kuantiti serendah 600pcs pada tahun 2018 ni.
Layari www.sampulrayaku.my untuk tempahan sampul raya 2018. Setiap ejen hanya perlukan kemahiran menggunakan Illustrator/Photoshop sahaja ATAU boleh menyiapkan maklumat tempahan pelanggan anda dan emailkan butiran lengkap kepada kami. I


Cara Tempahan / Terma & Syarat??
Sebelum lakaran artwork deposit 50% perlu dijelaskan!
✔ Tempoh Artwork : 1-2 hari waktu bekerja tidak termasuk hari artwork dihantar, Cuti Umum, Sabtu dan Ahad.✔ Detailkan maklumat syarikat seperti nama syarikat, fb, logo, website, alamat dan no tel beserta email.✔ Pilih kod design/artwork contoh SR01 dan beserta kuantiti : 1250pcs.✔ Pilihan Kuantiti Tempahan Yang ditawarkan : 600 / 1250 / 2500 / 5000 / 10,000 / 15,000 / 20,000 / 25,000 / 30,000 pcs✔ Jenis Packing : 5 pcs per pack / setiap bungkusan✔ Saiz : 154mm x 80mm✔ Material : Artpaper 128 gsm✔ Baki nilai tempahan dijelaskan setelah artwork disemak oleh pelanggan✔ Pelanggan mengesahkan artwork dan pihak kami akan memproses untuk proses cetakan.✔ Tempoh Cetakan : 8-9 hari waktu bekerja tidak termasuk hari artwork dihantar, Cuti Umum, Sabtu dan Ahad. Sila fahami betul-betul untuk tempoh siap cetakan.✔ Invois / Resit akan dikeluarkan oleh pihak kami menggunakan sistem kami.

Sila Baca dan Fahami segala Terma & Syarat-syaratnya :
 • Harga untuk Semenanjung Malaysia sahaja.
 • Segala pembayaran deposit adalah 50% dari nilai tempahan. Pembayaran dilakukan atas Akaun MaybankIkhwanart Enterprise 555171510402. Pembayaran menggunakan cheque (cek) akan dihold terlebih dahulu sehingga cheque (cek) berkenaan 'clear' mengikut tempoh bank masing-masing.
 • Nilaian / harga artwork adalah sekitar RM30-RM80 bergantung kepada kesukaran artwork tersebut. Perlu diingat segala softcopy tidak akan diberikan kerana harga yang dibayar adalah cas atau upah bagi seorang designer BUKAN harga bagi softcopy artwork pihak pelanggan. Softcopy hanya diberikan di dalam format jpeg/pdf sahaja jika diminta oleh pihak pelanggan.
 • Sebarang perubahan artwork boleh dilakukan sebanyak 1-2 kali sahaja selepas artwork pertama siap dan ditunjukkan kepada pelanggan. Selepas perubahan yang pertama, cas RM30 akan dikenakan untuk setiap perubahan atau rekaan baru.
 • Penggunaan design/artwork daripada template kami TIDAK DIKENAKAN cas artwork dan boleh ditambah dengan maklumat syarikat seperti nama syarikat, fb, logo, website, alamat dan no tel beserta email.
 • Baki pembayaran dijelaskan setelah semakan Artwork dilakukan oleh pelanggan setelah menyemak segala typing error.
 • Segala butiran tempahan lengkap boleh dilakukan menerusi Whatsapp ke +6011-59100313 atau email [ikhwanartent@gmail.com]
 • Bagi segala imej (hendaklah bersaiz 1Mb ke atas) hendaklah dihantar menerusi email. Peringatan segala imej yang diberikan menerusi aplikasi Whatsapp akan menyebabkan imej menjadi kabur (blur) atau kualiti imej akan jatuh seterusnya menyebabkan kualiti cetakan menjadi kurang cantik dan menarik.
 • Detailskan maklumat lengkap Nama, Alamat, Email dan No.Tel (HP) untuk penghantaran Invois oleh pihak Ikhwanart Enterprise.
 • Tempoh Cetakan : 8-9 hari waktu bekerja tidak termasuk hari artwork dihantar, Cuti Umum, Sabtu dan Ahad.
 • Tempoh Artwork : 1-2 hari waktu bekerja tidak termasuk hari artwork dihantar, Cuti Umum, Sabtu dan Ahad.

Maklumat lanjut layari www.sampulrayaku.my

 Sampul Raya 2018

0 comments:

Post a Comment